På mission i Jakarta - lstnsound.dk
GRATIS FRAGT | HURTIG LEVERING

På mission i Jakarta

På mission i Jakarta - blog banner
For nylig rejste LSTN-medlem, Zoya, til Indonesien, for at hjælpe en befolkning i nød med at få hørelsen tilbage – dette er hendes historie:
Jeg følte mig utrolig begejstret og stolt over at repræsentere LSTN ved Starkey Hearing Foundation’s mission i Jakarta. Som hovedstad, tilbyder Jakarta alt hvad man kan forvente af en stor metropol, alt imens at udstråle en rig kulturel indflydelse på hvert et gadehjørne.
Over 10 millioner mennesker bor i Jakarta, hvilket gør byen til et af de mest befolkede i verden. Desværre er mange indonesere lavt lønnede og kæmper for få midlerne til at række for deres familier. Prisen for medicinsk udstyr, særligt for hørehæmmede, er uhyrligt høj, og dermed udelukket for de fleste.
Vi ankom til nødhjælpens lokation om morgenen, og fandt over 500 patienter, der ventede på at modtage deres nye høreapparat. Mange var børn og unge, som aldrig før har oplevet at høre. Næsten alle havde rejst langvejsfra, for at være der, da de ikke selv kunne få råd til høreapparater.
Den mest belønnende oplevelse
Oplevelsen ved at give et andet menneske hørelsen tilbage er ubeskrivelig. Jeg så en ung piges øjne lyse op, da hun hørte min stemme for første gang, og jeg tænkte på, hvor anderledes hendes verden netop var blevet, da hun, i sin store begejstring, løb hen i hendes mors arme.
Pige får hørelsen tilbage
Nogle voksne patienter havde allerede haft høreapparat tidligere i deres liv, og var kommet for at modtage nye. Jeg påmonterede et sæt høreapparater på en mand i 40’erne, og da jeg tændte batteriet og spurgte om det var "sama" (hvilket betyder balanceret), begyndte han at græde. Tolken, der arbejdede ved min side, sagde at dette var første gang, at manden havde hørt i hele hans liv.
Jeg forsøgte at samle mine tanker omkring det faktum, at denne person har levet hele sit liv, ude af stand til at nyde glæden ved musik og hans kæres stemmer. Det er let at tage vores basale sanser for givet, og min oplevelse i Jakarta var oplysende for at sige det mildt.
Du gør en forskel
Hvert et køb og hver en indsats med LSTN hjælper os med at ændre flere liv gennem musikkens kraft. Din støtte er utrolig vigtig i vores formål og vi takker dig for at være en del af vores lyd og formål hos LSTN.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, og "like" vores Facebook-side, for at sprede budskabet.

Bolt-divider-E1