Hvordan du vælger dine LSTN hovedtelefoner - lstnsound.dk
GRATIS FRAGT | HURTIG LEVERING

Hvordan du vælger dine LSTN hovedtelefoner

Hovedtelefoner er blevet en essentiel del af millioner af menneskers daglige liv. Med et utal af valgmuligheder, kan din søgen efter det helt rigtige par for dig ofte blive en langvarig proces.

    • Ønsker du dig en rig, fuld og sprød musikoplevelse?
    • Tager du afstand fra store og klodsede plastik hovedtelefoner?
    • Er du på udkig efter noget klassisk stilet i et unikt vintage design?
    • Interesseret i at gøre en positiv forskel i verden med dit køb?

Hvis du svarede ja til bare et af ovenstående spørgsmål, kan LSTN hjælpe dig!
I øjeblikket har LSTN to fantastiske modeller af hovedtelefoner, designet i forskellige træsorter; Troubadours & Encore.

Troubadours hovedtelefoner m/mic

LSTN Troubadours hovedtelefoner er sofistikerede, vintage-inspirerede og egner sig perfekt til enhver musikelsker. Med sit kvalitetsbevidste design og gennemtænkte pasningsform, blokerer Troubadours for ekstern støj og giver dig en rig musikoplevelse med dine favoritter. Om det er Mick Jagger & The Rolling Stones, Madonna eller Kendrick Lamar - LSTN træ lyder fantastisk.

Hvert par er et omhyggeligt stykke håndværk, fremstillet af regenereret træ. Hovedtelefonerne leveres i kirsebær, ibenholt og zebra-træ, som hver især fremhæver sit eget unikke vibe og udstråling. Disse hovedtelefoner bringer kraft med fyldig bas, velafbalanceret mid med klarhed over hele spektret.

Encore hovedtelefoner m/mic i ibenholt

For entusiasten med passion for musik og rig lyd, er vores Encore hovedtelefoner i ibenholt et sikkert valg. Med in-line mikrofon, et tidsløst design og ibenholt kabinet, sikres du en gennemført fantastisk oplevelse både inden- og uden for lydstudiet.

Encore hovedtelefoner inkluderer en ventileret bagside, der bidrager til en afrundet og detaljeret lyd. Vi er vilde med dem i studiet, på grund af deres naturlige balancegang. Match dette med et klassisk vintage design, og du har LSTN Encore hovedtelefonerne.

Tag et nærmere kig på vores udvalg

lstn ebony wood encore

KAN JEG FÅ EN ENCORE

lstn troubadour wood headphones

VÆLG DINE TROUBS


Bolt-divider-E1