MISSION RECAP: DOMINIKANSKE REPUBLIK - lstnsound.dk
GRATIS FRAGT | HURTIG LEVERING

MISSION RECAP: DOMINIKANSKE REPUBLIK

 

Da vi grundlagde LSTN var vores mål, at skabe fantastisk lyd-produkter med vores formål indbygget i hvert eneste. Lyd med formål

Siden lanceringen har vi været i stand til at tage på 11 missioner med vores non-profit samarbejdspartner, Starkey Hearing Foundation. Vi har lært en masse, udviklet os som individer og som organisation, og har fået uvurderlige erfaringer verden rundt. Denne uge i den Doninikanske Republik var ikke en undtagelse; dit køb hjalp 1.419 mennesker med at høre for første gang.

April 17: Vi landede i Santo Domingo, en by med rig historisk baggrund og hovedstad for den Dominikanske Republik. Santo Domingo er lokeret i det Caribiske Hav ved munden af Ozama River, og var den første europæiske bosættelse i Amerika, dateret helt tilbage til 1492.

lyd med formål

Vi ankom ved lokationen, hvor vi mødte en yndig fem-årig ung dreng ved navn, Royneld Miguel. Ligesom 40% af vores patienter i Santo Domingo, var han født med lidt til ingen hørelse. Bare nogle få minutter efter at have monteret hans nye høreapparater, var Royneld i stand til at høre for første gang!

 

Otte-årige Emely, var også født med høretab, og var rejst i adskillige timer fra den modsatte ende af landet for at se of i Santo Domingo.

LSTN x Starkey Hearing Foundation Dominican Republic helping people hear

 

11-årige Estefani, som genvandt hendes hørelse efter at have tabt hørelsen som spæd af ukendte årsager.

LSTN x Starkey Hearing Foundation Dominican Republic helping people hear

 

Efter nogle få dage, rejste vi nordøst til byen byen af Santiago, hvor vi havde endnu 500 patienter, der ventede på at modtage høreapparater. En af de første vi mødte var 19 år gamle Brian. Da han var bare ét år gammel, modtog han medicin, der gjorde ham blind, fysisk mærket og næsten fuldstændig døv. Som otte-årig fik blev han opereret på sine ører, men en komplikation gjorde at hans højre øre var perforeret, hvilket var skyld i yderligere høretab. På trods af hans meget begrænset hørelse, orienterede sig, i sin opvækst, mod musik med 'thumping' lyde og begyndte at skabe sin egen.
Da medstifter, Joe, monterede høreapparaterne på Brian reagerede han med et enormt smil og Joe spurgte ham om kan kunne synge? Brian nikkede "ja" og startede med at synge populær musik i den Doninikanske Republik, kaldet dem-bow, en type inden for Reggaeton genren. Øjeblikke som disse er hvorfor vi er så taknemmelige for at din støtte af LSTN!

LSTN x Starkey Hearing Foundation Dominican Republic helping people hear

 

LSTN x Starkey Hearing Foundation Dominican Republic helping people hear

Årsag til høretab - fødsel, trauma, medicin, meningitis, tuberkulose, ukendt 

 

Tak for din hjælp til at ændre liv verden rund!
- Bridget & Joe, LSTN stiftere


Bolt-divider-E1